Számlaszámunk az év 365 napjában várja az Ön utalását!

Az Egészséges Lelkű Ifjúságért – Pro Juventa – Alapítvány számlaszáma a következő:

11702036 20661951 0000 0000
IBAN: HU22
SWIFT KÓD: OTPVHUHB


Célirányos segítséget lehet nyújtani pszichiátriai gondokkal küzdő, kórházban kezelt gyermekekkel, családokkal-, gyermekotthonokban élő gyermekekkel folytatott egyéni terápiák támogatásához.

Azért neveztük el ezt a támogatói formát bizalom programnak, mert a terápiákra és/vagy állapotfelmérésekre nm lehet adatvédelmi és szakmai okokból részletieb rálátni. Az adományozó szempontjából teljes bizalomra van szükség, mert nagyon ritkán járulnak hozzá klienseink, hogy megmutassák magukat bármilyen formában. Ebben az alapítvány sem támogatja őket. A támogatás felhasználásáról csakis az etikai szabályoknak megfelelően tájékoztathatjuk az adományozót.

Jó esetben egy tanév során 28 héten át jár egy gyermek heti egy alkalommal egyéni pszichoterápiára egy terapeutához. Szakmai megvalósító a Murmo Team. Terápiás formáikról itt tájékozódhatnak: https://murmo.hu/tevekenysegeink/terapias-eszkoztarunk/

Gyakran csoportterápiára is járni kell egy tanéven át, és sok esetben gyermekpszichiátriai problémákkal élő családoknak családterápiára is szüksége van. A gyermek, akiknek pszichés, mentális problémája van nem tehet róla. Segítsünk együtt neki!

Kis segítségsét is nagy segítség! Lépjen kapcsolatba velünk és gondolkozzunk együtt arról, hogyan tudna segíteni a Bizalom programban!