Számlaszámunk az év 365 napjában várja az Ön utalását!

Az Egészséges Lelkű Ifjúságért – Pro Juventa – Alapítvány számlaszáma a következő:

11702036 20661951 0000 0000
IBAN: HU22
SWIFT KÓD: OTPVHUHB


Az örökbefogadott családterápiára azért van szükség a gyermekpszichiátriai problémákkal élő családok esetében, mert az esetek nagy részében nem elég csak a gyermeket támogatni a problémák megoldásában. Nagyon gyakran a szülőknek és a gyerekeknek is kell egy időben a terápiás támogatás, legtöbbször családterápiával kiegészülve. Vagy éppen a családterápiának van elsőbbsége. A hosszú távon is támogatott, komplex kezelések alig elérhetőek a családok számára. A magán ellátásban egy átlagos jövedelmű családnak túlságosan megterhelőek anyagilag. A komplex kezelések emiatt elérhetetlenné válhatnak. Ezt szeretnénk megváltoztatni.

A családterápia elősegíti az egyensúly megteremtését, a család erőforrásainak megtalálását, építve aktívan azokra, a szükséges változások elérése érdekében. Cél az új, a lelki egészséget erősítő viszonyulások, viselkedésmódok kialakítása.

Amennyiben családokkal folytatott terápiákat szeretne segíteni, mert a család egysége fontos az Ön számára, legyen Ön is tagja Pereputty támogatói programunknak!

Kis segítség is nagy segítség, a hosszú évek óta nehézségekkel küzdő családok számára! Írjon nekünk, ha segítene egy vagy több családon!